muffMuff so se v minulih treh letih prebili od popolne neznanke, do ene najbolj popularnih glasbenih skupin pri nas. Nastopi na medijsko najbolj opaženih prireditvah (EMA & Viktorji), uspešni koncerti po celi Sloveniji in uporaba njihove glasbe v nekaterih najbolj odmevnih oglasnih kampanjah so njihovo prepoznavnost samo še nadgradili.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ti daješ, Naj sije v očeh, Tvoje moje, Povej mi, Nov dan, Let Me Be (Myself), Uspavanka ... so pesmi, ki so jih poslušalci že vzeli za svoje, saj so vse po vrsti doživele odlično, če ne celo najboljše predvajanje na domačih radijskih postajah (Naj sije v očeh je bila največkrat predvajana domača skladba leta 2012). Sedem uspešnic pa lahko napoveduje samo izjemen album, katerega izid je končno pred nami!
 

 

Začetek predprodaje omejenega paketa '"Die Hard Fan" vstopnic po posebno ugodni ceni - Petek, 24/10 ob 12.00 na www.eventim.si

 

Uradno lansiranje enega najbolj pričakovanih in zaželenih domačih glasbenih izidov letošnjega leta - prvenca skupine Muff - se bo zgodilo 15. novembra v ljubljanskem klubu Cirkus. Dogodek, ki ga nikakor ne gre zamuditi, saj nam ena najbolj kakovostnih koncertnih zasedb zagotovo pripravlja vroč večer!

 

FB dogodek: http://www.facebook.com/events/580860795372960/  

 

MUFF

fb: www.facebook.com/muffofficial

yt: www.youtube.com/user/MuffOfficial

 

 

G.Z., J.V.
(FOTO: arhiv skupine)