ZNSŽe šesto leto se bo odvil največji žur v Sloveniji, ki ga obiščejo samski, v paru ali v množini- Največji zmenek na slepo, ki bo 23. januarja ob 21h v Cvetličarni in ga vsako leto obišče več kot 1.000 ljudi. Letos bo na žuru prisotnih tudi veliko znanih, lepih in zabavnih obrazov, s katerimi se boste lahko družili.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na žuru boste spoznali veliko novih oseb, program bo popestrila Rock n Roll skupina prvakov iz Plesnega mesta, ki je sodelovala na Talentih in svetovne prvakinje show plesov iz Plesnega mesta, oglasila pa se bo tudi miss Universe Slovenije 2013 Sara Savnik, komik in igralec Miki Bubulj, Erika in Damjan Smolak iz šova Ljubezen na seniku, voditelj, komik in manager Andrej Težak- Tešky, premierno pa se bo predstavil tudi Ljubo, prikupna maskota. Zabaval vas bo plesni učitelj, Potovanja za samske bodo imela veliko nagradno igro, FUJI Instax bo izdelal fotografijo z osebo, ki vam je všeč, Spoznavalnica bo prostor za hitre zmenke. Program bosta povezovala voditelja radia Antena, ki bosta med 12. in 16. januarjem, v radijskem etru iskala VIP pare, ki bodo v Cvetličarno prišli na zmenek na slepo.

Pridružite se več kot 1.000 samskim, na enem mestu, ob istem času! Lahko pridete v ednini, dvojini ali množini!

ZNS2

Najlažje, brez bolečin in posledic za ego se spravi v ljubezensko formo tako, da se prijaviš na Ona-On.com, kjer se spoznava že več kot 143.000 samskih.Najbolje pri vsem tem pa je, da lahko svojo simpatijo, ki jo spoznaš na Ona-On.com, povabiš na pravi zmenek, saj bo 23. januarja, ob 21.00, v ljubljanski Cvetličarni, Največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji 6. Tako je, spoznaj se online, zaljubi se offline.

 

J.V., K.K.
(FOTO: promocijski material dogodka)