Postanite tudi vi del tega neverjetnega magičnega šova, ki je že presegel mnoge rekorde popularnosti. V Stožice prihajajo že ta vikend!


Po njihovih predstavah v New Yorku, Londonu in Aziji ter po razprodanih predstavah na 6 največjih svetovnih odrih, so Iluzionisti pripravljeni na turnejo po Evropi. V sezoni 2017–2018 so Iluzionisti dosegli svojevrsten rekord – v enem samem tednu so imeli predstave na broadwajskih odrih Marquis in Neil Simon, v gledališču Shaftesbury na West Endu, v operni hiši v Sydneyju, v centru umetnosti v Melbournu in v državnem avditoriju v Mehiki.

Osem najboljših iluzionistov današnjega časa je s svojimi nastopi že prekašalo Houdinija in Davida Copperfielda. Občinstvo tega dela Evrope bo lahko v njihovem veličastnem spektaklu uživalo 29. in 30. marca v ljubljanskih Stožicah.

Najbolj prodajan šov na svetu The Illusionists; Direct from Broadway je evropsko turnejo začel januarja, a fantastična osmerica, ki jo sestavljajo najboljši in najbolj nadarjeni iluzionisti na svetu, kmalu prihaja v Slovenijo. Ta iluzionistični spektakel, ki si ga je po vsem svetu ogledalo že več kot milijon ljudi, je z razprodanimi predstavami na Norveškem, v Bolgariji, Italiji, Avstriji, na Poljskem in prejšnji teden tudi v Litvi ponovno dokazal, zakaj ga imajo mnogi za enega od najpriljubljenejših. Nastopi osmerice, ki jo sestavljajo Luis De Matos, James Mor, Enzo, Andrew Basso, Yu Ho – Jin, Sos in Victoria ter Kevin James, so navdušili svetovno občinstvo s triki, z branjem misli, lebdenjem v zraku, izginotji, najhitrejšim preoblačenjem v minuti in z drugimi bolj ali manj nevarnimi nastopi. Zato, povedo iluzionisti, ni nič nenavadnega, da si mnogi oboževalci magije to predstavo ogledajo večkrat.

"Želeli smo ustvariti spektakel, ki bi bil drugačen kot ostali. Očitno smo uspeli. Ti iluzionisti ne izvajajo le trikov, ampak v njihovih nastopih najdemo tudi elemente komedije, plesa, igre, mnogo zabave in neverjetne napetosti. To morate doživeti, da bi razumeli, o čem govorim" – poudarja Andrew Spencer, izvršni producent šova. Ta Avstralec je alfa in omega najpopularnejšega čarodejskega spektakla na svetu The Illusionists; Direct from Broadway, ki ga bomo lahko v organizaciji Star produkcije 29. in 30. marca 2019 občudovali v dvorani Stožice v Ljubljani. Z najpopularnejšimi iluzionisti današnjega časa sodeluje zadnja tri leta in to je zanj, kot pravi, najzahtevnejše delo, ki ga je kadarkoli opravljal.

Vstopnice za najpopularnejši in najbolj razkošen iluzionistični spektakel lahko kupite na spletnem portalu Eventim.si in na vseh pooblaščenih prodajnih mestih podjetja Eventim.

J.V.
(FOTO: The Illusionists)