cirkus vanillaz john martin-7 foto Marko Delbello OcepekDeja vu: pred vrati spet stotine zamudnikov, v razprodanem klubu pa evforija ob spektaklu iz aren največjih svetovnih festivalov - John Martin in Vanillaz so pripravili enega najboljših žurov v 4-letni zgodovini Cirkusa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Potem ko sta morala potovalna agencija Collegium Mondial Travel in Radio Antena zaradi silovitih nalivov za teden dni prestaviti 9. Ritem mladosti, John Martin pa je že imel poln urnik, je na pomoč priskočil vodilni klub v prestolnici: nastop dvakratnega nominiranca za grammyja, avtorja in glas največjih hitov desetletja so prestavili v Cirkus in ustvarili spektakel, ki ga je Ljubljana čakala od gostovanja dvojčic Nervo.

 

AVTOR IN GLAS, KI NIZA KLJUČNE PLESNE HIMNE ...

45-minutni nastop karizmatičnega performerja, ki se mu še kako vidi, da se je kalil kot kitarist in frontman rock bendov, je sprehod čez najlepše trenutke radijem prijazne elektronske glasbe zadnjih let: hita 'Save the world' in 'Don't you worry child' sta zaznamovala vrhunec in čustveno slovo superskupine Swedish House Mafie, 'Louder' posledični vzpon Axwella & Ingrossa, 'Fade into darkness' je med največjimi imeni utrdil Aviciija, 'Anywhere for you' pa nakazal Johnovo glasbeno osamosvajanje od sodelavcev, kot so David Guetta, Tinie Tempah in Alesso. In ko vse te hite slišiš v šovu podprtem z razkošno tehnično produkcijo, v nabito polni areni, ki z Johnom poje od prvega do zadnjega verza, ti gredo kocine po konci po celem telesu.

 

... IN DUET, KI PRESTOPA V SVETOVNO DJ LIGO

A enkratne sobotne noči v Cirkusu ne gre omejiti le na Johnov nastop. Tudi če Šveda ne bi bilo v Ljubljano, bi klub razganjalo od energije, saj je nastopil z dvojcem Vanillaz, ki ravno v teh dneh dela velike korake na mednarodno sceno. Set, ki sta ga zmešala ob otvoritvi nove sezone #Raskopavanj v klubu, kjer sta začela svojo pot, je bil najboljša predstavitev njune trenutne forme, ki ju bo z nekaj sreče že v naslednjih mesecih popeljala med najbolj vroča sveža imena evropske komercialne plesne scene in očitno je bilo, da je občinstvo vsaj tako kot gosta pričakovalo tudi svoja ljubljenca.

  

IZBRANO IZ PRIHAJAJOČEGA PROGRAMA

V Cirkus prihaja še cel kup dogodkov, v katerih se bodo prepletale glasbene, plesne, modne in šov zgodbe. Več informacij na:www.facebook.com/cirkus.klub/events

 

 

18/9 – Vrnitev legende: CRAZY CIRKUS

vrnitev legendarnega cirkuškega razvrata z novo masko

www.facebook.com/events/767123733417180/

 

19/9 - BIRDS OF PARADISE: A Special latin flavored show

salsa, Nadija Bičkova & Miha Vodičar, plesni, akrobatski in pevski nastopi

www.facebook.com/events/115142528835826/

 

25/9 - FASHIONISTA pres. Angel Anx & Tested House Collective Live!

Red Carpet VIP Clubbing + Premierni nastop nove domače house skupine

www.facebook.com/events/444467089089374/

 

17/10 - Cirkus Live! - GUNS 2 ROSES (UK)

najboljši Guns N' Roses Tribute band / Prvih 100 vstopic le 12 eur

www.facebook.com/events/147365798937390/

 

24/10 - Cirkus Live! – LETZ ZEP (UK)

vodilni klubski Led Zeppelin Tribute show / Prvih 100 vstopic le 12 eur

www.facebook.com/events/611436668959846/

G.Z.
(FOTO: Marko DelBello Ocepek)