15871611 1800337310221291 8906292352593730910 nRaiven   je na odmevnem nastopu na EMI 2017 zasedla 3. mesto. Z novo skladbo napoveduje tudi prvenec in promocijski koncert. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akademska glasbenica se je na izboru EMA 2017 predstavila s pesmijo Zažarim. Skladbo je podkrepila tudi z močno vizualno podobo, za katero je poskrbela mlada modna oblikovalka Lea Behek. Nosila je namreč obleko, ki je vsebovala 3500 malih ogledal, s pomočjo katerih je ob pomoči odrskih luči med refrenom pesmi, dejansko zažarela. Avtorja glasbe sta tudi tokrat Jernej Kržič (Zebra Dots, Neomi), ki je poskrbel tudi za  produkcijo skladbe in Tadej Košir (Muff). Pod besedilo pa se je Raiven podpisala sama. 

Po lanski skorajšnji zmagi, prvouvrščena ManuElla je slavila z razliko 125 glasov, in letošnjem tretjem mestu, Raiven pravi, da obrača nov list v svoji karieri in se želi posvetiti izidu albuma, ter ga podpreti s čimveč nastopi z bendom v živo.

Z novim singlom Zažarim mlada glasbenica napoveduje izid prvenca z naslovom Magenta
Album  bo s skupino predstavila 21.4. v Foundusu v Tobačni v Ljubljani, kjer bo prvenec mogoče tudi prvič kupiti na nosilcu zvoka. Kot pravijo v njenem kolektivu se nam obeta zelo zanimiv dogodek, ki bo poleg glasbe vseboval še kup nenavadnih umetnikov in barvitih scenskih rekvizitov, vse skupaj pa se bo odvijalo v prostoru, ki spominja na vzporedni svet. 

raivenpromocija albuma
Raiven vabi na promocijo svoje prve plošče, 21. aprila ob 21.00 uri! 

»Čas je da ljudje slišijo kako kvalitetno izvajamo avtorsko glasbo v živo, koliko truda vložimo v naše delo, obenem pa vstopijo v svet iluzij, ki spominja na nek drug planet, to bodo lahko izkusili že 21.4. v Ljubljani. Tokrat gre zares!« še dodaja pevka.

J.V.
(FOTO: arhiv izvajalca)