DSC 0031-1Zadnjih nekaj trenutkov pred današnjim drugim polfinalom tekmovanja za Pesem Evrovizije smo v Stockholmu preživeli v družbi naše predstavnice ManuElle, ki nam je povedala, kako se počuti tik pred velikim dogodkom, ki ga boste lahko ob 21. uri spremljali na drugem programu Televizije Slovenija.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Njena največja oboževalka je mama
Starši so eni sami in kako jim je za vse, kar so za ManuEllo naredili njeni, hvaležna, bo pokazala danes: "Glede na to, da sem pred nekaj meseci izgubila očeta, je mama vse kar imam. Njej sem najbolj hvaležna za vse, kar je naredila zame in danes je pravi dan, da ji vse to poplačam. Danes ni le moj dan ampak tudi njen. Še posebej zato, ker ima ravno danes rojstni dan. Čeprav je ne bo v dvorani vem, da je ves čas v mislih z mano. Moj nastop bo gledala od doma, saj se po očetovi smrti ni odločila, da bi odpotovala."

manuella1

Brez muke se še čevelj ne obuje
Vendar vse skupaj le ni tako lahko: "Nič ni pravljica, delati je potrebno od začetka do konca. Priznam, da je ta izkušnja vse prej kot počitnice. Ne morem se pretvarjati, da je bilo na vseh vajah vse super. Nasprotno, bili so vzponi in padci. Važno pa je, da bo današnji večer izpadel kot smo si zastavili. Vesela bom zase, ker vem, da si to zaslužim. Če pa se to ne zgodi, ne bo konec sveta. Šli bomo naprej! Veliko ljudi nas je tukaj opazilo in nam želi pomagati, da bomo močnejši. "

 

Pred današnjim večerom želimo ManuElli in ostali ekipi predvsem, da bi med nastopom uživali in držimo pesti! ManuElla bo na odru nastopila pod zaporedno številko 11, kateri so pa njeni glasbeni konkurentje, pa lahko preverite tukaj. Ne pozabite pa se nam priključiti na našem Facebooku ob 21.00 uri, ko bomo slikovno poročali iz »mesta zločina«.

N.G., J.V.
(FOTO: Nina Golub)