erikkönigErik König, je prejšnji vikend, natančneje v petek, 3.3.2017, organiziral prvi Big Brother 2016 Reunion. Hrane, pijače, dobre glasbe, predvsem pa odlične družbe je bilo na pretek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S častjo lahko sporočimo, da naš uspešen Primorec iz lanskoletne hiše Big Brother, predstavlja kolekcijo svojih lastnih in svežih parfumov. V tujini praksa in se podpira. V Sloveniji pa hitro pride do zavisti in vsako še ne vem kako dobro potezo obsodijo in so ti koraki toliko težji.

Parfumi so zelo kvalitetni - vsak ima svoj namen in posebno zgodbo
Erikov večmesečni trud se je  dokončno uresničil v Rušah v Hotelu Veter ob praznovanju enega leta od vstopa v resničnosti šov. Na predstavitvi ni manjkalo znanih obrazov. Parfumi so v moški in ženski verziji. Cvetlični, sadni. Za vsakega se najde pravi izraz.  

konigbrand
Erikovi izdelki bodo prepoznani pod sledečim logotipom (FOTO: osebni arhiv)

Erik se lahko pohvali tudi s svežo in sofisticirano kolekcijo kavbojk. Za moški in ženski spol. Zadovolji tudi najbolj zahtevne modne navdušence. Kljub enostavnim krojem pa kavbojke krasijo drobni, a opazni detajli. Kot pove simpatični Primorec, so cene izdelkov dostopne za vse, ter da se že vzpostavlja spletna stran in se lahko napove tudi internetno trgovino. 

 

 

Mladenič König je štartal velik projekt. Predvsem mladim pa bi rad s tem sporočil, naj klub težki ekonomski situaciji sledijo svojim sanjam in uresničijo tisto, kar čutijo, da je njihovo poslanstvo. Pot je dolga in naporna, začne pa se z majhnim korakom. Vztrajajte na svoji poslovni poti, le tako boste srečni in izpolnjeni, saj boste delali tisto, kar vas osrečuje.

J.V.