Martina Šraj je dvajsetletna pevka, ki se na slovenski glasbeni sceni, z odličnimi projekti, vedno bolj uveljavlja. Poklepetala sva o njenih začetkih, projektih, o udeležbi na enem izmed talent šovov in izvedel sem marsikaj. Vabim Vas, da intervju preverite & ga preberete.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Martina, najprej en lep pozdrav. Kje si začela delati na svoji prepoznavnosti, kje te je Slovenija prvič videla?

Prvič sem se predstavila širši javnosti na Emi 2010, takrat sem bila stara 17 let. Nastopila sem s pesmijo Dovolj ljubezni in zasedla 7. mesto v finalu. To je bila zame res prečudovita izkušnja, ki mi bo za vedno ostala v zelo lepem spominu.

2. Kateri je tvoj zadnji glasbeni uspeh? Si posnela tudi kakšen videospot?

Pred kratkim sem izdala novo pesem z naslovom »Le bodi tu«, za katero bom po vsej verjetnosti posnela tudi videospot. Za prejšnji singel »Plešeta« pa si videospot že lahko ogledate na portalu Youtube. Mislim, da se je kar lepo prijel med ljudmi, kar me zelo veseli. O večjih glasbenih uspehih bi težko govorila, ker je to zelo subjektivna zadeva. Najbolj sem ponosna na to, da delam naprej, kljub vsemi študijskimi obveznostmi. Sicer pa sem letos oziroma lani prvič nastopala tudi na Silvestrovo s svojim bandom v Ljubljani pred Mestno hišo, kar je bila tudi moja dolgoletna želja.


3. Koliko avtorskih pesmi imaš že posnetih? Lahko kmalu pričakujemo album?

Posnetih imam že 5 avtorskih pesmi. Album je seveda moja velika želja, za katero upam, da se bo čim prej uresničila. Delam na tem!

4. Načeloma vprašam, kakšno mnenje imajo pevci o talent šovih, tebe bom pa vprašal: kakšna izkušnja je bil zate Slovenija ima talent?

To je bila zame seveda zelo lepa izkušnja. Sloveniji sem lahko pokazala to, v čemer najbolj uživam in kar delam s srcem… Seveda zraven pride tudi večja prepoznavnost, kar je samo dodaten plus.

5. Rada nastopaš?

Absolutno, najraje v živo z bendom, da je prava energija. Mislim, da je nastopanje nekaj kar mi je pisano na kožo, na odru sem tudi bolj sproščena in samozavestna kot ponavadi. To pravi veliko glasbenikov, kar je zanimivo

6. Kaj lahko pričakujemo v bližnji prihodnosti?

Nove pesmi! In seveda poletje, nastope v živo, nova energija, komaj čakam!

7. Še misel za naše bralce?
Ne preveč misliti. Delajte to, kar vam pravi srce in uživajte v malenkostih! Vse ostalo pride zraven.

 

J.V.

(FOTO: arhiv pevke)