IMG 2466Modna kreatorka Jasmina Gregurič – Jessy Fashion Design, na samem začetku ni strmela k zvezdam. Nikoli si ni upala niti pomisliti, da bi lahko uspela izven naših meja, saj je kreirala zgolj za bližnje prijatelje. Pa jo je le doletelo.

 

 

 

 

 

 

 

 Navezala je stik s glasbenikom Karlom Michael Richardsom, ki je postal prava zvezda na angleškem glasbenem šovu The Voice. Karl Michael je sicer kantavtor iz Northamptona, ki je svojo glasbeno pot začel leta 2005 s skupino The Wayne. Po razpadu skupine je tekmoval v drugi seriji britanskega The Voice UK leta 2013, boril pa se je vse do polfinala.

IMG 2714 2

''Dolga pot do letališča, premagovanje strahu pred letali in iskanje po celotnem Londonu me je popolnoma razvedrilo. S Karlom sem bila dogovorjena, da se sestaneva v prijetnem lokalu na jugu Londona. Seveda sva se narobe razumela in drug drugega čakala na popolnoma drugih lokacijah. Po vsej zmedi sva se le dogovorila, da se ujameva na pol poti. Končno nama je bilo usojeno, sedla sva v lokal in se pričela pogovarjati. Karl je postal nestrpen, zato me je hitro povprašal, kje imam kreacije zanj. Najprej si je ogledal jakno, bil je popolnoma navdušen nad detajli še preden jo je sploh oblekel. Od navdušenja me je proglasil za genija. Po minutah navdušenja nad jakno se je zagrel še za hlače, prav tako kreirane zanj. Pohvalil se je z odločitvijo, da bo kreacije nosil na koncertu, ki ga je prirejal v ponedeljek, ter na dogovorjenem fotografiranju za OK! MAGAZINE. Zaželel si je, da bi bila kar njegova stilistka," je povedala modna oblikovalka Jasmina Gregurič.

''Z Jasmino sva se našla preko socialnega omrežja Instagram. Ko sem gledal fotografije njenih kreacij, sem bil naravnost navdušen. Želel sem si, da bi bila moja stilistka! Na koncertu sem Jasmino javno najavil in se ji zahvalil za čudovite kreacije, ki sem jih na koncertu tudi nosil. Na fotografiranju za OK MAGAZINE bom nosil te kreacije, saj sem se na prvi pogled takoj zaljubil v njih. Jessy je res genij! V prihodnje bova sigurno še sodelovala. Sedaj pa se pripravljam na izdajo singla za skupino The Vamps, katero sem napisal v sodelovanju z Brunom Marsom,'' pove Karl Michael.

J.V.
(FOTO: arhiv Ajga)