8 Lunarglide moskiNovi tekaški copati Nike LunarGlide+ 5, ki so primerni tako za rekreativni tek kot za hitrejše treninge, tekačem nudijo udobje in stabilnost ter v najboljši kombinaciji združujejo lahkotnost in prilagodljivost.

 

 

 

 

 

 

 Če želite, da bi bil vaš korak lahkoten, so copati Nike LunarGlide+ 5 prava rešitev za vas in vaša stopala. Sistem Lunarlon predstavlja odporno, vendar mehko in lahko penasto polnilo, ki nudi izjemno oblazinjenje. Zaradi tehnologije Nike Flywire bo tek s tekaškimi copati LunarGlide+ 5 še udobnejši, saj se copat prilega in prilagodi vašemu stopalu kot rokavica. Žulji, ki nastanejo zaradi trenja med stopalom in copatom, s tem postanejo stvar preteklosti.

FOTO - PK - LJUBLJANA NIKE - 19-7-2013  53

Tekaške copate Nike Lunaglide 5+ uporabljajo tudi slovenski atleti. Vid Tršan, Sara Strajnar, Žan Rudolf in Ajda Sitar so jih že preizkusili na atletskem stadionu.

 

miss

Bivša Miss športa Ajda Sitar, ki se od 12-leta dalje ukvarja tudi z atletiko, je nad novimi tekaškimi copati navdušena.

Sistem Dynamic Support je tisto, kar copate LunarGlide+ 5 ločuje od drugih. Tekači s ploskimi stopali bodo uživali v stabilnosti, ki jo nudi dvodelni vložek za obuvalo, ter v načinu, kako učinkovito Dynamic Support ublaži udarce pri stiku stopala s tlemi, ki povzročajo preglavice ljudem s ploskimi stopali.

 

tekac

Atlet in slovenski rekorder na 800 m mladi Žan Rudolf, katerega največji cilj v prihodnosti je finale na olimpijskih igrah leta 2016 v Riu de Janeiru, nove tekaške copate LunarGlide 5+ že uporablja tudi na svojih treningih.

 

se en tekac

Nike LunarGlide 5+ za tek čez zapreke uporablja tudi atlet Blaž Grad.

Tekaški copati Nike LunarGlide+ 5 so na voljo v spletni prodajalni nikestore.com in maloprodajnih enotah Nike.

Avi
(FOTO: Peter Klinc)