Oddaja Jamiejevi pregrešni obroki je posvečena preprostim užitkom, ki se jim ne moremo upreti brez slabe vesti, a jih vsi obožujemo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No, prva sezona se bo na vašem najljubšem kuharskem kanalu, 24Kitchen, začela odvijati 12. januarja, od 13. ure dalje. Poglobili se bomo v kuhanje in pripravljali jedi, ki nas bodo spravile v dobro voljo. V oddaji se vse vrti okrog obrokov, ki se nam vsem tako priležejo. Od noro dobrega hamburgerja do številke ena med popečenimi sirovimi sendviči. Na novo bomo odkrivali angleške klasične šolske jedi, kot sta mesna pita in lazanja s hrustljavo raco, in še veliko drugega. To je hrana, ki vas zgrabi in toplo objame. Poleg tega bomo pripravljali najljubše nostalgične jedi, kot sta piščanec po kijevsko in ravioli po bolonjsko, ter spoznavali klasične jedi z vsega sveta, med drugim noro dobre in neznansko pregrešne sladice.

 

 

Z nostalgijo in Jamiejevo pomočjo bomo obujali spomine o tradicijah in najljubših jedeh iz otroštva. Serijo so posneli na Jamiejevem domu v Essexu. Spoznali bomo njegove prijatelje in družino, tudi njegove otroke Poppy, Daisy, Petal in Buddyja. Oddaja je polna navdihujočih jedi, legendarnih kombinacij okusov in iznajdljivega kuhanja.

 

Kuhajte skupaj z Jamiejem Oliverjem ob ponedeljkih na 24Kitchen!

Avi, J.V.
(FOTO: Promo)